МАГИЯТА НА ПРОЛЕТНИТЕ КОЛЕКЦИИ

С много свеж и в нов цвят на косата всяка дама може да се гмурне в разгара на новия сезон. Това, от което се нуждае са малка сума средства и повече вдъхновение, както и поглед към красивите неща.

Всичко, за което може да помислите е това, кога и как да се обличате сутрин в пролетното време, обратно на мрачното, облачно и студено време до преди няколко месеца. Напълно забравете за изцяло черен вид, а устните покрийте с ягодово плодни нюанси.

Носенето на черна обвивка под полата и лазерно изрязан велур за яке, високи токчета и мини чанта може да се окаже идеална комбинация за този сезон. В добавка не пренебрегвайте силата на бижутата и аксесоарите. Един сребърен часовник, колие ще са чудесно допълнени към силуета за пролетно-лятната визия.


Когато става въпрос за гардероба важното е добър класически подобно от черна пола стил молив. Формата, нарязана и в стил, че да се слее с корпоративен имидж и такъв стил в гардероба. За по-игриви тоалети може да се добави лазерно изрязани потниче и дори с леко заголен ръб.

Със затоплянето на времето и през първите топли дни всеки предпочита да е навън. Тиква обаче не бива да ни отклонява от мисълта за изненадите на пролетното време. Такива изискват независимо, колко е топло да носим със себе си връхна дреха. Лек блейзър или топ могат да свършат идеална работа.

Интересни пролетни предложения могат да се заимстват от много места, освен модния подиум. Пролетта е така пъстра и многообразна, че предразполага към повече креативност и индивидуални новаторски идеи. Най-хубавото в модата за този сезон е, че цветовете от разгръщащата се природа могат да бъдат напълно достойни, за да участват и нашата пролетно-лятна колекция дрехи.