ЧЕРВЕНА ФЛОРА И МНОГО СУЕТА В ДАМСКИТЕ КОЛЕКЦИИ

Ще разочароваме почитателките на свежите нюанси и забавни тонове. Въпреки, че пролетта е така оптимистична и интересна, бликаща от многообразни възможности, то в нея могат да присъстват и по мрачни тонове. Съществуват достатъчно ярки и светли предложения в модните колекции, които разнообразяват дори в тъмна гама. За свежите цветове остават незаменими и многообразни. Ето какво още споделят почитателите на цветната палитра:

Моята любовна афера с щампи е тази, която идва и си отива, но едно червено цвете върху блейзър от Oasis моментално може да развълнува всеки. Подобно предложение може да остави траен отпечатък и да напомни за живописта и акварела, на истински майстор художник.


Така очарователна и в крак с модата всяка от вас може да стартира новия сезон. С рокля на цветя, блейзър или туника може да поставите старта на новото време. Дори такова да е силно непредсказуемо, а за щастие слънцето се появи за няколко минути, свежите тонове и многото светлина могат да ви заредят с много топлина и положителни емоции. Не забравяйте за своя прохладен блейзър.

С пролетно сако може да имате много повече от връхна дреха. Такова може да е страхотен микс между елегантност, небрежност и функционалност. Когато знаете, че за голямата част от деня, то трябва да сте помислили и за краката. Обикновено се отказва за шик чифт удобни мокасини, но винаги се опитвате да направите добро впечатление и с ново сако, яке или парео.

Сред най-популярните тонове отново са:

Сангария – това е цветът на традиционната испанска напитка, която сега превзема гардероба. Опияняващото червено напомня за морета и далечни дестинации, така, че в него винаги може да се облечете ако тръгвате на път.

Алено червено – или цветът на изгряващото слънце и залеза. Този цвят в дамските дрехи поглъща всички нюанси на жълто, оранжево и алено. Той може да е нежен и доста предизвикателен.

Кипарис – това е цветът на вечното зелено растение. Той има цялата дълбочина, спокойствие и интензитет. Той е цветът на силните и всеки, които е такъв избира връхна дреха, пола или риза именно в него.

Лавандула – за разлика от пролетните очаквания този люляков нюанс се доближава не само до цветята, но и до небесата. Тон е нежен, магнетичен и подходящ за официално строго определено облекло.

Дива орхидея – нежният нюанс помества фукня, розово и виолетово в едно. Това го превръща в идеална партия за съчетания с бяла риза и е подходящ за офис облекло.